kvepalų blogas
 
Picture
Gucci Guilty pour Homme EDT
Visiems Gucci džentelmenams 2011 metai prasidėjo su naujuoju Guilty pour Homme aromatu. Šis aromatas pradėtas gaminti po pasisekusios 2010 metų Gucci Guilty moteriškos kvepalų versijos. Guilty pour Homme vyras, yra vyras, žinantis, ko jis nori ir gaunantis tai, ko jis nori.
Gucci Guilty pour Homme džentelmenas yra lyg magnetas vioms pasaulio ledi.
Kvepalai atsiveria levanda ir citrina, palikdamas pakankamai erdvės apelsinmedžio žiedlapių natoms. Pagrinde atsiskleidžia sumedėjusio kedro ir patčiulės kompozicija, kuria kvepalams suteikiamas pastovus, tačiau švelnus ir labai jaudinantis atspalvis.
Elegantiškas ir labai viliojantis buteliukas suprojektuotas taip, lyg jis būtų pagamintas iš sunkaus metalo ir labai storo stiklo. Butelio vidurį puošia Gucci ženklas. Gucci Guilty pour Homme EDT kvepalai pilstomi į 30, 50 ir 90ml talpos buteliukus. Gamintojai taip pat vyrams siūlo šio aromato balzamą po skutimosi 75ml, losjoną po skutimosi 90ml, 75ml dezodorantą bei 150ml dušo želė.

Kvepalai internetu


 
Escada Rockin Rio 2011
Kvepalai moterims.
Escada metais pristatė naują, žaismingą aromatų natų kombinaciją Rockin Rio 2011, Šie kvepalai įkvėpti vaisinio kokteilio, kuris susideda iš saldžių ir šviežių vaisių, praturtinto kokoso riešutu. Skambant braziliškos sambos garsams kvapo viršūnėje šoka mandarino, ananaso, papajos bei kokoso natos. Širdyje jaučiama cukraus vata ir persikas, o pagrinde atsiskleidžia santalmedis ir muskusas. EDT aromatas pilstomas į 30, 50 ir 100 ml buteliukus.
Kvapą atskleidžia: Mandarinas, ananasas, papaja, kokosas, cukraus vata, persikas, santalmedis ir muskusas
Rekomenduojama: Dieniniai.
 
Diesel Loverdose kvepalai
Šie kvepalai pradėti gaminti 2011 metais. Diesel paįvairina savo kvepalų liniją nauju, kitokiu leidiniu, pavadintu Loverdose. Tai žodžių žaismas, kurį galime suprasti kaip "Love dose - meilės dozė" arba "Love overdoze - Per didelė meilės dozė”. Aromatas yra paskelbtas kaip "nuostabus, ir yra mirtinas ginklas, kurį moteris naudoja viliojant vyrą", kvepalai skirti abipusės aistros įžiebimui.
Diesel Loverdose tariamai turi molekules, kurios skatina hypothalamus. Hypothalamus yra smegenų dalis, atsakinga už potraukį, geismą ir gerą nuotaiką. Kvepalų sudėtis yra gėlių–prieskonių kompozicija, kuri prasideda anyžiumi ir mandarinu. Sambac jazminas, saldymedis ir gardenijos vainiklapiai formuoja kvapo branduolį. Pagrindas susideda iš rytietiško gintaro, vanilės ir medienos pastabų. Buteliuko forma primena širdį pervertą strėlės. Jis šlifuojamas kaip deimasntas ir nudažytas intesyvia purpurine spalva. Aromato reklaminis veidas yra modelis Ashley Smith. Diesel Loverdose Eau de Parfum kvepalai pilstomi į 35, 50 ir 75 ml talpos buteliukus.
Rekomenduojama: Vakariniai, romantiniai.

Kvepalai internetu

 
Yves Saint Laurent Saharienne kvepalai.

Yves Saint Laurent kviečia Jus į egzotišką kelionę tyrlaukyje su Saharienne kvepalais. Kvepalai yra dedikuoti garsiajam safario švarkui, kuris buvo pristatytas 1968ųjų metų kolekcijoje. Kaip odė YSL mados namų kūrybiškumui ir tradicijų puoselėjimui, naujieji kvepalai garbina ikonišką, laukinį ir provokuojantį moteriškumą.


Kvepalų sudėtis yra karštos dykumos aromatų ir šviežių tonų, tokių kaip gėlas vanduo karštą vasaros dieną natų mišinys. Žėrinčios citrinos pastabos, italų bergamotė ir mandarinas aromato branduolyje, atveria kelią baltųjų gėlių vainiklapių, apelsinmedžio lapo, galbanum ir juodųjų serbentų pumpuro natoms. Pagrindas yra šiltas ir geidulingas dėl rausvojo pipiro ir imbiero aštrumo. Įmantrus butelio dizainas yra rafinuotas, užbaigtas. Buteliukas slepiasi po auksiniu kamšteliu. Jaunas, tačiau jau pasaulyje garsus modelis Jac Jagaciak, yra šių kvepalų reklaminės kampanijos veidas. Saharienne yra pasiekiamas 75 ir 125 ml buteliukuose. Saharienne pradėti gaminti 2011 metais.

Kvepalai internetu

 


Yves Saint Laurent Parisienne EDP
Šie YSL kvepalai, romantiškai pavadinti Parisienne, rinkoje pasirodė 2009 metais. Šis nuostabus kvapas atspindi romatiškojo praeities paryžiaus dvelksmą. Parisienne yra ultramoteriškas, geidulingas aromatas moterims. Šie kvepalai skirti moteriai, kuri nėra paryžietė, tačiau Paryžius priglaudė ir apglėbė ją, moteriai kuri žino kaip mylėti ir kaip džiaugtis gyvenimu Paryžiuje. Be Damasko rožės, žibuoklės, bijūno, spanguolės, pačiulės, vetiverio, muskuso ir santalmedžio pastabų kvepalai taip pat savyje turi švelnius vinilo, lako ir miesto dvelksmą primenančius aromatus.

 


Lanvin Avant Garde kvepalai
2011 metais Lanvin pristato savo naująjį aromatą Avant Garde. Kaip jau ir vardas byloja, šie kvepalai yra šiuolaikinio vyriškumo ir elegancijos interpretacija, skirti moderniojo pasaulio puošeivoms. Parfumeris kūręs šiuos kvepalus Shyamala Maisondieu juos apibūdina taip: „tai rytietiški – medienos prieskonį turintys kvepalai. Aš norėjau sukurti uodžiamąją Lanvin atsitiktinės elegancijos interpretaciją, su aptakia, vyriška ir aiškiai unikalia sudėtimi. Medienos prieskonį turintys aromatai žavi mane. Juose aš randu prašmatnumo ir patogumo jausmą. Jų šilta, geidulinga jėga traukia mane tiek daug, kiek ir įkvepia mane. Avant Garde Pasaulyje puikiai dera tokios medžiagos kaip vetiveris ir benzoinas, jos maišomos su kitomis nuostabiomis medžiagomis tokiomis kaip vaškas ir tabakas. Prieskoniai?… Aš visada mėgdavau dirbti su prieskoniais todėl, kad dirbant su jais reikalinga rūpestingai parinkti tinkamą jų kiekį, reikiamą koncentraciją ar reikiamą jų gaivą, kad kvepalai taptų subtiliai aštrūs bei gaivūs. Aš taip pat žaidžiau su unikalia ir galinga novatoriška pastaba: Georgewood.  Ši žaliava, parfumerijos pasaulyje atrasta neperseniausiai, tik prieš kelerius metus.“  Kvepaluose taip jaučiama: italų bergamotė, Madagaskaro pipiras, rausvieji pipiro grūdeliai ir kadagiai kvapo pagrinde. Širdis sudaryta iš levandos, muskato riešuto, kardamono ir vaško natų. Pagrindas: vetiveris sumaišytas su benzoinu, tabaku ir Georgywood molekulėmis. Kvepalai Eau de Toilette pilstomi į 30, 50 ir 100 ml buteliukus. Lanvin Avant Garde buvo pradėti gaminti 2011 metais.

 


 
Rytų šalys ir Graikija padarė didelę įtaką romėnams. Jų gyvenime  kvepalai netruko pasidaryti labai svarbūs, nors Julijus Cezaris bandė uždrausti vartoti egzotiškus kvepalus. Romėnai kvepalus gausiai vartojo per religines ir laidotuvių apeigas, dirbdami kasdienius darbus. Kvepalais jie apsirūpindavo nesunkiai: prekybos keliai nusitęsdavo iki Indijos, Afrikos ir Arabijos. Romėnai tikėjo, kad kvepalai turi gydomųjų savybių, tad kvepalų pirklys dažnai atsidurdavo vienoje gretoje su gydytoju ar vaistininku. Vienas didžiųjų romėnų laimėjimų buvo stiklinių indų (lašiklių, pipečių, mažų stiklinių buteliukų, flakonų kvepalams) panaudojimas. Pūsto stiklo technologija buvo išrasta Sirijoje I a. pr. Kr.

 
 Vargu ar rastume pasaulyje žmogų, kuris nesižavėtų nuostabiais įvairiausių kvepalų aromatais. Parfumerija jau seniai tapo neatskiriama žmonijos palydove. Senovėje egiptiečiai šlovino savo dievus smilkymais, kvapingais tepalais ir kvapiaisiais aliejais, paskui juos pradėta vartoti moterų tualeto reikmėms. Graikai atsiveždavo naujų kvapiųjų medžiagų iš kelionių po svečius kraštus. Nuo senų laikų prekyba aromatinėmis medžiagomis vertėsi arabai. Per Indijos vandenyną iš Ceilono, Sumatros salų jie gabendavo cinamoną, alijošių, kamparą, muskusą, ambrą ir kitas kvapiąsias žaliavas į Egiptą. Kvapiosios medžiagos buvo plačiai vartojamos šventyklose. Nevengiama buvo vartoti jas ir estetiniais tikslais. Antikinėje Romoje kvepalams buvo priskiriamos gydomosios savybės. XII amžiuje, įsigalėjus krikščionybei, kvapiąsias medžiagas imta vartoti marui atitolinti ar blogam kvapui panaikinti. XVI amžiuje pirštinių siuvėjo amatas prilyginamas kvepalų kūrėjo profesijai, nes vyravo mada mūvėti iškvepintas pirštines (išdirbta oda trenkdavo nemaloniu kvapu). Tuo metu mėgstamos visokios kvapnios vonios ir apsiplovimai. XVII amžiuje mėgstami cibetas ir muskusas, o Švietimo epochoje labiau vertinamos kvapingos švelnios medžiagos, turinčios gėlių ar vaisių aromatą. XVIII amžiuje žmonės mėgaudavosi ne tik gausybe naujų kvapų (kvepindavo net pelenus Pelen7 dieną), bet ir grožėdavosi flakonais. XIX amžiuje, chemijos mokslui padarius didelę pažangą, bandoma ne tik dirbtinai atkurti gamtoje pasitaikančius kvapus, bet ir sukurti naujų. Ėmė sparčiai plėtotis parfumerijos pramonė. Tuo metu ypač išgarsėjo Graso miestas, kur suklestėjo kvepalų gamyba. XX amžiuje, netrūkstant prabangos ir klestint pažangai, kvepalai užima išskirtinę vietą. Juos vartoja visi, ne tik pasiturintys ar meno žmonės. Garsiosios kvepalų firmos stengiasi neužleisti pozicijų negailestingame konkurencijos pasaulyje.

Kvepalai internetu 


kvepalų blogas