kvepalų blogas
 
Picture
Beyonce Pulse kvepalai
Kvepalai moterims.
Beyonce bendradarbiaudama su parfumerijos gigante, kompanija Coty, 2011 metų rugsėjo mėnesį pristatė savo naująjį aromatą "Pulse". Kvepalai yra citrusinių vaisių bei gėlių aromatus mėgstančių moterų rojus. Aromatas dedikuojamas, dainininkės mėgstamiausiai gėlei, orchidėjai.
Kompozicijos aukščiausiose pastabose jaučiamos kriaušės žiedlapių, sušalusios bergamotės ir Mėlyno Kiurasao likerio pastabos. Kaip pagrindinė veikėja-Orchidėją, bijūnas ir jazminas sudaro aormato širdį. Pagrindas yra šiltas, geidulingas ir nenugalimas, kurį sukuria Madagaskaro vanile, muskusas ir prabangus miško aromatas.
Šiuolaikiškai atrodantis butelis yra suprojektuotas taip, kad atrodytų lyg jis būtų apverstas aukštyn kojomis. Šio aromato nosis yra Bruno Jovanovic.
Rekomenduoajama: Dieniniai, vakariniai.

 
Picture


Tai šiuo metu, be abejonės, pali masiškiausia pramoga. Apie ją disktituoja gydytojai, psichologai, sociologai. Medikai tiria televizijos poveikį žmogaus, ypač vaiko, sveikatai. Televizorius apskritai neturėtų būti žiūrimas kambaryje, kuriame yra kūdikis, nes jo švelniai ir jautriai nervų sistemai reikia kuo daugiau ramybės ir tylos. Vyresniems vaikams, atsižvelgiant į programų turinį, ir rodymo laiką, reiketų parinkti tik tokias, kurios moko, auklėja, linksmina. Televizijos laidos turi įtakos vaiko psichikai, charakterio formavimuisi. Tačiau dažnai prie televizoriaus jie praleidžia netgi laiką, skirtą mokymuisi ir miegui. Suagusieji. neprarasdami saiko, prie televizoriaus gali naut.dingai ir praleisti laisvalaikl.

Suaugusiesiems televizijos laidos gali būti naudinga ir įdomi pramoga tik tada, jeigu tas malonumas buts racionaliai dozuojamas. Televizoriaus ekrane matomas vaizdas yra iš esmės suvokiamas taip pat kaip ir visa aplinka. Okulistų nuomone, jis regėjimui nekenkia, jeigu televizorius būna 90-95 cm aūkštyje nuo grindu. o žiūrovas neprisikiša labai arti prie ekrano. Tačiau, ilgai žinriut ekraną, akys pavargsta. Kita problema yra televizoriaus poveikis nervų sistemai. Medikai tyrė, ar kineskopo mirgėjimas. gali būti kenksminga. europatologai mano, kad jis yra regėjimo visuma, kuri gali turėti neigiamą poveiki nervų sistemai. Žiūrėti televizorių gailima net labai nervingiems asmenims, bet tik pasirinkus tinkamą atstumą iki ekrano ir programas. Labai kenkta sveikatai ilgas sėdejimas vienodoje pozoje, nes suletėja kraujo apytaka, todėl gali susidaryti trombai, ypač pagyvenusiems žmonėms su sutrikusia kraujotaka. Mažai judant, labiau tunkama, mažėja fizinis pajėguntas, silpsta širdies raumuo.

Galvos skausmai ir nuovargis, kuriuo skundžiasi aistringi televizijos gerbėjai, atsiranda dė1 deguonies stokos ir hipotomios. Higienos sumetimais ir suaugusiesients televizija reikėtų domėtis saikingai.



kvepalų blogas